Polițiștii nemțeni fac un apel la oricine are informații ce pot ajuta la găsirea a două fete de 15 și 16 ani, date dispărute de tatăl acestora.

Marți, 25 iunie 2019, lucrătorii de la Poliția municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de un bărbat de 46 de ani despre faptul că fiicele lui au dispărut de acasă din data de 22 iunie 2019. „Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitelor Horciu Karina Elisa și Horciu Ana Maria Alexandra, în vârstă de 15, respectiv 16 ani. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestora. Cele două minore ar mai fi plecat, în trecut, de la domiciliu. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor două minore, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

Semnalmente: Horciu Karina Elisa are aproximativ 1,65 m înălţime, părul şaten, lung și ochii căprui, fără semne particulare. Cea de-a doua minoră are 1,70 m înălţime, constituția atletică, părul șaten deschis și ochii căprui, fără semne particulare.

(ZCH, sursa foto: IPJ Neamț)

Articolul precedentCirculație reluată în totalitate la Bistricioara, Neamț
Articolul următorConferinţă dedicată prof. Ion Popa-Burcă la Biblioteca „Kirileanu”