accident masina in copacDouă autoturisme s-au ciocnit violent, în dimineaţa de 12 octombrie, înainte de ivirea zorilor, în afara localităţii Săbăoani, iar unul din ele a fost proiectat într-un copac.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 40 de ani din Săbăoani conducea un autoturism pe strada Muncii, iar când a ajuns la intersecţia cu DN 2 – E85, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 48 de ani, din Pașcani”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Din impact autoturismul condus de nemțean a fost proiectat într-un copac, de pe spațiul verde din dreapta sensului de mers către Roman, rezultând rănirea conducătorului auto și a pasagerului aflat în acest autoturism, un tânăr de 22 de ani, din Săbăoani”.

Pasagerul în vârstă de 22 de ani a fost diagnosticat cu fractură de claviculă şi contuzie toracică, în vreme ce şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis. Celălalt şofer a fost consultat la locul accidentului de echipajul medical de pe ambulanţă, care a stabilit că are un traumatism de coloană cervicală, însă a refuzat transportul la spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi şi niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă.

În după-amiaza de 12 octombrie a mai avut loc un accident, de această dată fiind implicat un şofer care avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El încerca să-şi parcheze maşina pe strada Mihail Kogălniceanu din Târgu Neamţ şi, în timpul manevrelor, a acroşat o fată de 15 ani din Grumăzeşti, care traversa regulamentar. În loc să aştepte poliţiştii, bărbatul, care are 38 de ani, a plecat imediat de la locul accidentului. A fost găsit, însă, repede şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei. (C. MIRCEA)

Articolul precedentBombă politică: Actorul Vasile Muraru s-a înscris în UNPR!
Articolul următorANM: Vreme mai caldă după 15 octombrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.