Voleibaliștii juniori ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț participă, în aceste zile (31 mai – 4 iunie), la turneul final al Campionatului Național, găzduit de Baia Mare. Alături de elevii profesorilor Rareș Gavril și Andrei Nica, luptă pentru cucerirea unei medalii echipele CSS 2 CNE Baia Mare, CTF Mihai I București, CSS LAPI Dej, CSS Tulcea și LPS Bihorul Oradea.

Din păcate, primele două zile de întreceri nu au fost cu noroc pentru Butnaru, Ladani și compania. Ei au cedat în minimum de seturi în fața celor de la CTF Mihai I București (-22, -14, -24) și LPS Bihorul Oradea (-22, -16, -21).

„La această competiție nivelul este foarte ridicat. Sunt cele mai bune 6 echipe din țară. Probabil lipsa de experiență și tracul unui turneu final și-au spus cuvântul„, a declarat profesorul Andrei Nica.

Astăzi, 2 iunie, LPS Piatra Neamț dă piept, cu începere de la ora 18:00, cu CSS Tulcea. „Am reușit să-i învingem pe tulceni cu 3-1 la Piatra Neamț în semifinale și ne-am calificat direct la turneul final atunci. Probabil că sunt dornici de o revanșă acum, dar nici noi nu ne vom lăsa mai prejos„, a mai spus Andrei Nica. În sezonul trecut, elevii profesorilor Gavril și Nica s-au situat pe locul al cincilea din 8 echipe participante la turneul final.

Lotul LPS Piatra Neamț: Andrei Butnaru, Silviu Ladani, Sergiu Simion, Adrian Popescu, Răzvan Ceapă, Denis Platon, Alexandru Albu, Bogdan Ionescu, Adrian Petrescu, Mădălin Cojocariu, Vlad Borzoș, Marco Antohi, Andrei Amariei.

Vineri, 2 iunie

Ora 14.00: LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare

Ora 16.00: LPS Bihorul Oradea – CTF Mihai I

Ora 18.00: CSS Tulcea – LPS Piatra Neamț

Sâmbătă, 3 iunie

Ora 14.00: CTF Mihai I – CSS 2 Baia Mare

Ora 16.00: LPS Piatra Neamț – LAPI Dej

Ora 18.00: LPS Bihorul Oradea – CSS Tulcea

Duminică, 4 iunie

Ora 10.00: CSS Tulcea – CTF Mihai I

Ora 12.00: LAPI Dej – LPS Bihorul Oradea

Ora 14.00: CSS 2 Baia Mare – LPS Piatra Neamț (Ana MOISE)

Articolul precedentCadouri pentru cei mici de la Fundația „Omenia” Târgu-Neamț
Articolul următorPolițiștii au „stricat” dragostea dintre o minoră și un cetățean din Moțca
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.