Două incendii în Neamț: un accident și un foc pus intenționat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă incendii au avut loc pe parcursul zilei de ieri, 15 noiembrie 2022, în județul Neamț, unul fiind pus intenționat, iar în celălalt caz fiind vorba de un accident.

Primul apel pentru ajutor a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 14:39, salvatorii fiind solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă în comuna Ruginoasa.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărescă, construită din lemn și acoperită cu azbociment, și la acoperișul unei case.

Până la final au ars 5 mp din acoperișul  casei, anexa gospodărească cu o suprafață de aproximativ 35 mp și bunurile din interiorul acesteia (mașină de cusut, obiecte de mobilier și de uz casnic.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime“, a transmis ISU Neamț..

Al doilea eveniment a avut loc în jurul orei 21:44 la o casă din Gherăiești. Focul s-a manifestat în jurul coșului de fum, cu posibilitatea propagării la acoperișul casei, cauza fiind coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Pagubele au fost minore.

(G. S)

Articolul precedentDepășire cu probleme, tânăr rănit
Articolul următorTârgu-Neamț: Un bărbat a murit sufocat cu o bucată de covrig
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.