pietricica turism

Potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe 1 iulie au fost depuse oferte pentru atribuirea contractului “Proiectare si executie Drum Național 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Valoarea estimată a contractului este de 268.610.000 lei, fără Tva, iar durata este de 29 de luni, 5 pentru proiectare și 24 pentru execuție.

Au fost depuse trei oferte, practic 3 asocieri de firme mari. De remarcat că două asocieri sunt conduse de societăți de profil din Neamț. Prima ofertă are cap de listă Aqua Parc SRL Roznov, o obișnuită a contractelor publice, alături de  Mavgo Holding SRL  Tașca, -Vahostav SK as  și Trameco SA.

O altă ofertă are în prim plan Danilin XXL SRL, tot din Neamț, alături de HYDROSTROY AD – VDH AD (VODSTROI 98 AD) , TPF Inginerie S.R.L. , Simpa Consult S.R.L. , Routte-Construct S.R.L.

Cea de-a treia ofertă este a asocierii Autotehnorom SRL – Eky Route SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas y Regadios SA – Evalcons Tech SRL.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani și se referă la un drum în lungime de 71, 512 km.

De la acest moment începe lungul și complicatul drum al procesului de evaluare.  (V.B.)

1 COMENTARIU

Comments are closed.