Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut astăzi, 7 mai, în fața bisericii din Vânători, Neamț, pe DN 15 B. Un camion și două autoturisme s-au ciocnit, polițiștii care fac cercetările la fața locului urmând să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul. Cert este că șoferul unuia din autoturisme, un bărbat în vârstă de 54 de ani, și o pasageră în vârstă de 75 de ani, au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. Pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au asigurat măsurile PSI la fața locului.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 44 de ani, din Cluj, conducea un autocamion ce tracta o semiremorcă, pe DN 15 B, din direcţia Pipirig către Târgu Neamţ, pe fondul neadaptării vitezei în condiţiile unui carosabil umed şi pe segment de drum curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns cu semiremorca pe contrasens, moment în care a acroşat o autoutilitară care se deplasa din sens opus şi care era condusă de un bărbat de 54 de ani, din Răuceşti. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care se deplasa în spatele său, pe acelaşi sens de mers şi care era condus de un bărbat, de 50 de ani, din Pipirig”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Din impact a rezultat rănirea șoferului din Răuceşti şi a unei femei, de 75 de ani, din Pipirig, pasageră în autoturism.

C.M.

Articolul precedentFemeie în stare de șoc, pericol de explozie de la o improvizație
Articolul următorMinistrul Vela: “După 15 mai, la deplasări nu se va ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ”