0:00

Un modern și performant laborator de protecția mediului – chimie a fost inaugurat astăzi, 3 mai, la Colegiul Tehnic Forestier Piatra-Neamț.

Spațiul este dotat conform normelor în vigoare, cu instalație de apă, mese de lucru pentru 24 de elevi, tablă interactivă IWB V8, laptop, stație meteo WSX 300 (stație de bază multisenzor 7 în 1) și truse didactice pentru partea experimentală a orelor. Laboratorul a fost realizat prin sponsorizarea de circa 7.000 euro oferită de firma Dinamic 92 și a fost prezentat în cadrul cercului județean de chimie desfășurat astăzi la Colegiul Tehnic Forestier.

Pe parcursul anului școlar 2021-2022 la Colegiul Tehnic Forestier au fost aduse dotări pentru creșterea calității pregătirii elevilor din învățământul tehnologic. Astfel, în luna ianuarie a acestui an a fost achiziționat automobilul Dacia Logan seria 2022, cu sprijinul Consiliului Local Piatra-Neamț, valoarea investiției fiind de 12.000 de euro. Autovehiculul este necesar activității școlii de șoferi de la această unitate școlară, pentru ore de conducere categoria B.

C.I.

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Le încurajez pe doamnele din județul Neamț să se testeze gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin”
Articolul următorTarife de referință pentru reparații în service-urile auto