0:00

NEAMŢ: Dosar penal pentru o gaură-n drum!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO societate de construcţii (a cărei denumire nu a fost precizată de poliţişti), care executa oarece lucrări la Roman, s-a trezit, vineri, 13 mai (ghinion, ce să zici!), cu dosar penal.

Dosar penal inedit, fiind vorba de o infracţiune mai nouă: „efectuarea unor lucrări de construire, modificare, modernizare a drumului public, fără autorizaţie de construcţie eliberată în condiţiile legii”.

„În jurul orei 16:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliției Roman, în timp ce efectua activităţi de monitorizare a traficului rutier, a identificat, la intersecţia bd. Republicii cu str. Anton Pann, o lucrare de ridicare a gurilor de canal în carosabil. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că societatea executantă a lucrării nu deţine autorizaţie de construire emisă de administratorul drumului public şi aviz emis de către Poliţia Rutieră”, potrivit buletinului informativ al IPJ Neamţ.

Prin urmare, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea pomenită mai sus (art. 341, alin.1 din Codul Penal), care, culmea, se mai şi pedepseşte destul de drastic (închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă). (ZCH NEWS)

Articolul precedentFOTOGRAFII Ştiinţa Miroslava – Petrotub Roman 1-0 (1-0)
Articolul următorNEAMŢ: Cod galben de vânt puternic, până la ora 15:00
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.