Din declarațiile locatarilor blocului nemțesc, al cărui acoperiș a luat foc în ziua de 27 iulie, rezultă că în ultima vreme, în podul imobilului se aciuaseră niște tineri. Oamenii care au apartamentele la ultimul nivel auzeau voci și zgomote. Musafirii nepoftiți își amenajaseră un fel de dormitor și stăteau acolo, uneori și în timpul zilei. Așa s-a întâmplat și joi, când cineva a fumat și a incendiat podul. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica persoanele care puseseră stăpânire pe podul blocului și a le trage la răspundere pentru distrugere prin incendiere. Valoarea bunurilor distruse după o primă estimare este de 40.000 lei. (C.M.)

Articolul precedentTot ce trebuie știut despre cuptorul incorporabil Hansa
Articolul următorSuspiciuni de rujeolă la Horia, Valea Ursului şi Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. politia de proximitate ?
    repet , o institutie inutila ( pentru cetateni ) . utila pentru interlopi .

  2. Poliție proximitate „nema” Poliție locala,”nema”,Primarie,”nema” in general „nema”, ,TOTI CEI RESPONSABILI PENTRU O CONVIETUIRE NORMALA IN ACEST CARTIER,sau alte organisme care sa verifice fauna de animale domestice bipede aciuate ,legal sau ilegal in acest cartier,,cu ocupatii mai mult ilegale decat legale, care vin si pleaca la ore de miez de noapte ,activitatea lor desfasurandu-se in general intre orele 24,00- 4-5’00 Daca nu se iau masuri drastice ne vom trezi cu surprize dramatice.Sunt atat de multe institutii care pot face asta,dar, fiecare lasa in seama altuia ,rezolvarea problemei.NU SE IMPLICA NIMENI, dintre cei care au obligatia sa faca aceasta „treaba”.Trai neneaca pe banii contribuabilului. Cheltuielile pentru interventie ISU, ajutoare de la Primarie care nu-si face treaba, ca toti locatarii sa aiba asigurare locuinta
    etc etc. Toate acestea se platesc din banii contribuabilului corect si onest,care suporta aceste mojicii .PS.Mergeti la oricare institutie bugetara si constatati cum se desfasoara activitatea,care mai mult nu se desfasoara!!!!!!!??????? Am spus altceva mai bland ca nu eram asa de razvratit.

Comments are closed.