Actualizare : Dorin Ciprian Nicola a luat nota 10 la interviul, pe care l-a susținut, în ziua de 19 decembrie, pentru funcția de manager – director general al Complexului Muzeal Neamț. El a obținut, astfel media finală 9,88 și a fost declarat admis de către comisia de concurs. Președintele comisiei a fost Oana-Gianina Bulai, administrator public, reprezentantul Consiliului Județean Neamț., iar ca memebri Constantin-Emil Ursu, director general al Muzeului Bucovinei Suceava, Ionel Cândea, manager al Muzeului Brăilei „Carol I”, Veronica Vasiliu, director executiv Direcția de Management, Ana-Maria Sandu – inspector, Direcția de Management; Daniela-Mihaela Gârțu – inspector, Direcția Generală Buget Finanțe, Carmen-Mihaela Vararu – consilier juridic, Direcția Juridică și Relații Internaționale.

Directorul interimar al Complexului Muzeal Neamț, Dorin-Ciprian Nicola, este în focul examenelor pentru funcția pe care dorește să o ocupe ca titular. Comisia de concurs a analizat proiectul său de management și a decis să-l noteze cu 9,75, o notă cu mult peste minimul necesar (7). Urmează interviul, care va avea loc, în ziua de 19 decembrie, la ora 13:00, la sediul Consiliului Județean Neamț, în sala „Ion Creangă”.

Dorin Nicola a luat 9,75 la concursul pentru șefia Complexului Muzeal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDorin Nicola a fost desemnat, de Consiliul Județean Neamț, ca manager-director interimar în vara acestui an. Pe funcția pe care o deținuse până atunci – cea de director adjunct științific – a fost numită Mihaela Cristina Verzea, tot ca interimar. (C.M.)

Articolul precedentTÂRGUL DE CRĂCIUN LA NEAMŢ – 18 decembrie 2017
Articolul următorExpoziţie la Muzeul de Istorie: „Locuitorii Lituaniei în lagărele şi locurile de exil din URSS”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.