0:00

Domnul Trandafir, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Inspectoratul Școlar Județean Neamț dorește să premieze profesorii dedicați meseriei de la catedră, în cadrul Galei Excelenței în Educație. Săptămâna viitoare, când a fost programat evenimentul, pe podiumul celor premiați vor ajunge și profesori care au dovedit, de-a lungul anilor petrecuți în fața elevilor, că aportul lor, la modelarea destinelor, a fost unul semnificativ. „Ne dorim ca în cadrul acestei gale să premiem și acei profesori, pe care nimeni nu i-a scos în față, care și-au dedicat viața pentru formarea de caractere și care sunt modele pentru elevi. Ar trebui să ținem cont și de acei profesori care, chiar dacă nu au avut elevi cu rezultate excepționale, au știut totuși să pregătească oameni pentru viață”, a declarat prof. Viorel Stan, inspector general al ISJ Neamț. (M.T.)

Articolul precedentMiriuţă decepţionat de arbitraj
Articolul următorCUVÂNT DE ÎNVĂŢĂTURĂ SPIRITUALĂ AL ZILEI

4 COMENTARII

  1. rezultatele apar in timp si in urma activitatilor unei ECHIPE competente . Dar la ISJ in era STAN NU VORBIM DE PERFORMANTA poate actiunile presei si a ministerului sa duca la SCHIMBAREA mult asteptata

  2. Se spune ca parca ar fi calcat de tractor, un asa inspector fara prestanta deloc? ce sa mai vorbim de restul sistemului ………….

Comentariile sunt închise.