Cristinel Nichifor, dr. Niki – cum îi spuneau colegii, a plecat din această lume, astăzi (9 mai) după-amiază, probabil puțin după ora 15, deși decesul a fost declarat la 16,35. Fiul lui, care are 12 ani, a sunat la 112 și a cerut ajutor, dar în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate o oră, paramedicii nu și-au putut salva colegul. Din spusele soției, Cristinel Nichifor s-a plâns că simte o durere în piept și s-a dus să se întindă. Jumătate de oră mai târziu, când s-a dus să vadă ce face, femeia a constatat că nu mai respiră. Cel mai probabil, paramedicul a murit prin stop cardio-respirator.

Familia salvatorilor nemțeni a pierdut un coleg, care a făcut întotdeauna totul pentru meseria pe care și-a ales-o. Regretăm nespus această pierdere și suntem alături de familia îndoliată”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Cristi Nichifor lucra la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț din anul 2007, iar din 2016 a devenit paramedic, participând în continuare și la misiunile de stingere, în funcție de ture și de intervenții. Nu se știa bolnav și inima lui nu i-a dat niciun fel de semne că ar fi în neregulă. Până azi…

C.M.

Articolul precedentVremuri de relaxare: Măştile medicale, mănuşile şi măsurarea temperaturii ar putea deveni reguli după 15 mai
Articolul următorSpitalul Județean a primit două ventilatoare de la Ministerul Sănătății

1 COMENTARIU

  1. Era un coleg deosebit, mereu glumeț si foarte constiincios cand era pe autospecialaTIM( TERAPIE INTENSIVA MOBILA). Am fost la multe interventii cu el,multe incendii….sunt sigur că moartea acestuia,ne afectează pe toți cei care i am fost camarazi timp de 13 ani. Niki,să ne veghezi de sus doctore….

Comments are closed.