0:00

Doi tineri răniți grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această seară, 12 iulie, pe drumul județean ce traversează satul Ruseni, din comuna Borlești, județul Neamț, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism, a lovit un câine și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina a lovit un stâlp din beton și a ieșit în decor răsturnându-se pe cupolă, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cei doi tineri nu purtau centură de siguranță.

În urma impactului puternic, pe fondul vitezei excesive, șoferul și pasagerul din dreapta sa, de aceeași vârstă, ambii din Rediu, au fost proiectați în afara autoturismului. Cei doi, răniți grav, au fost transportați la spital.

Doi tineri răniți grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii atrag atenția asupra importanței purtării centurii de siguranță: Centura de siguranţă are rolul de a proteja pasagerii autoturismului, inclusiv șoferul. O funcție esențială a acesteia este aceea că reduce riscul accidentării la coloana vertebrală, întrucât, în momentul unui impact, te va ține nemișcat, în scaunul mașinii, cu spatele drept.

De asemenea, prin purtarea centurii, se exclude riscul părăsirii autoturismului în momentul unui impact”, precizează subinspector Ramona Ciofu.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedent„Spartanii” din Piatra Neamț au urcat pe podium
Articolul următorFoto. Accident mortal în comuna Sănduleni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.