La vârsta la care ar trebui să aibă cu totul alte preocupări, doi adolescenți, în vârstă de 14 și 16 ani, au fost reținuți de polițiști pentru tâlhărie. Ambii sunt din Secuieni și victimă le-a fost un bătrân, în vârstă de 79 de ani, din aceeași localitate.

„În fapt, la data de 24.04.2018, ora 17.00, tânărul de 16 ani ar fi profitat de faptul că persoana vătămata se afla în spatele locuinței și a pătruns fără drept în casa acesteia, de unde ar fi sustras dintr-o cutie metalică suma de 600 lei. De asemenea, după o înțelegere prealabilă, în noaptea de 24/25.04.2018, în jurul orei 00.30 s-au deplasat la aceeași victimă, unde tânărul de 14 ani ar fi bătut la ușa de la intrare și după ce aceasta a deschis, au pătruns amândoi în locuință.Tânărul de 16 ani ar fi solicitat persoanei vătămate să verifice cutia metalica în care își ținea banii, iar în momentul în care aceasta a scos cutia de sub pat, ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței și a sustras suma de 350 lei”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul BIroului de presă al Poliției Neamț.

Din toți banii furați, polițiștii au recuperat 250 de lei. Pentru gravitatea faptelor, cei doi adolescenți au fost reținuți, pentru 24 de ore, introduși în Arestul IPJ, iar astăzi au fost conduși la Parchetul Roman, cu propunerea de arestare preventivă. (C.M.)

Articolul precedentSporuri date la minim pentru toți angajații Spitalului de Urgență Neamț!
Articolul următorA furat o mașină ca să aibă cu ce se deplasa la alte furturi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.