0:00

Doi tineri conducători auto au probleme penale după ce au fost depistați la volan fiind sub influența stupefiantelor. Unul dintre aceștia abia a obținut dreptul de a conduce, fiind începător. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din localitatea Dumbrava Roșie. Pe 10 septembrie, în jurul ori 04:00, în timp ce era cu mașina prin Piatra Neamț a fost tras pe dreapta la un control de rutină al oamenilor legii ce efectuau verificări pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Methamphetamine. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, anunță IPJ Neamț.

În aceeași abatere a căzut o tânără șoferiță de 21 de ani, din Piatra Neamț. S-a întâmplat pe 9 septembrie, în jurul orei 22:00, la o acțiune de  supraveghere a traficului rutier pe bulevardul Republicii. Conducătoarea auto a fost testată, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis. (G.S.)

Articolul precedentAccident pe trecerea pentru pietoni
Articolul următorTestări gratuite pentru prevenirea cancerului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.