Doi șoferi prinși fără permis și alți doi beți la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 10 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au primit o sesizare potrivit căreia, pe DN15C, se deplasa un autoturism condus de o persoană ce nu deține permis de conducere. Polițiștii l-au oprit în trafic pe tânărul de 19 de ani, din Crăcăoani ce conducea autoturismul pe drum public, pe traseul Piatra Neamț-Dobreni-Crăcăoani fără permis. În urma cercetărilor au stabilit faptul că o femeie, de 45 de ani, din Răucești, pasageră în același autoturism, i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce, deși știa că nu deține permis de conducere.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Tot ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Ghindăoani, în timp ce conducea o autoturism, pe raza localității și emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea o autoturism, pe raza localității Timișești, vizibil turmentat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

A.C.

Articolul precedent„Anatolian Food Fest”, Piatra Neamț- 2-4 iulie, pe platoul de la Curtea Domnească
Articolul următorMaratonul vaccinării la Curtea Domnească
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.