0:00

Doi seminariști rătăciți în pădure- găsiți datorită pădurarului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi băieți, în vârstă de 19 ani, elevi la seminar, s-au rătăcit în pădurea din Agapia, în seara de 25 iunie. Ei făceau parte dintr-un grup mai mare de tineri și erau într-o poiană, cu corturile. Spre după-amiază s-au decis să meargă să cumpere ceva din sat, însă au luat-o în direcția greșită și, când au văzut că se întunecă, au sunat la 112.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, cu o autospecială pentru stingere, cadre de la IPJ și IJJ, voluntari de la SVSU Agapia și lucrători de la Ocolul Silvic Văratec”, a declarat slt Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Băieții au continuat să meargă și după ce-au anunțat că s-au rătăcit, iar la un moment dat, au spus că au ajuns în dreptul unui gard. Pădurarul de la Ocolul Silvic Vâratec a fost cel care și-a dat seama exact unde sunt și, astfel, au fost găsiți de o echipă formată din voluntari de la SVSU Agapia si lucrători silvici. Erau în stare bună și n-au avut nevoie de îngrijiri medicale.

C.M.

Articolul precedentUn om a fost luat de apele Siretului, îl caută pompierii
Articolul următorDramă într-o familie din Bâra: tânără de 29 de ani, văduvă de ziua ei