0:00

Doi răniți într-o coliziune între două TIR-uri la Gherăești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeea ce părea doar o tamponare, s-a dovedit a fi un accident grav, după ce două TIR-uri au intrat în coliziune frontală la intersecția Drumului Național 2 cu E 85, în comuna Săbăoani.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, cei doi șoferi sunt răniți și primesc îngrijiri medicale. Circulația este blocată în zonă, pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului în aproximativ 45 de minute.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2E85 Roman – Suceava, în localitatea Săbăoani din județul Neamț a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, eveniment soldat cu două persoane rănite, investigate medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea traficului, în aproximativ 30 – 45 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în teren”, precizează sursa citată.

Doi răniți într-o coliziune între două TIR-uri la Gherăești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț vine cu detalii despre accidentul care s-ar părea că a avut loc în comuna Gherăești, la 5 minute distanță de Săbăoani:

„În această seară, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un cimentruc și un camion frigorific) in care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Munți de nesimțire și gunoaie la marginea satului Nemțișor
Articolul următorCod portocaliu de ploi în regiunea Nord Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.