Doi pompieri de la Târgu Neamț confirmați Covid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncă doi pompieri, de-această dată din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, au fost confirmați infectați cu coronavirus. Amândoi s-au testat la finele săptămânii trecute, după ce au rămas fără miros și ieri au primit rezultate pozitive, rămânând în izolare la domicilii.

Exemplu de comunicare din partea ISU Neamț, care astăzi, 23 noiembrie, a făcut publice aceste ultime două cazuri, ca și cele de până acum: „Vă informăm că rezultatele testului Covid pentru două cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul ISU Neamț sunt pozitive. În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatelor care indică infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică pentru adoptarea măsurilor legale”, a precizat lt. Irina Popa, ofițerul de presă.

Militarii confirmați Covid participă la intervenții, dar ancheta epidemiologică va stabili dacă s-au infectat la muncă sau fiindcă soțiile lor sunt în contact cu persoane pozitive din focarele declarate într-un azil și la un centru de dializă din orașul Târgu Neamț.

Săptămâna trecută, un alt pompier, de la Detașamentul Piatra-Neamț, a fost confirmat Covid.

C.I.

Articolul precedentFemeie surprinsă în incendiu
Articolul următorA băut tot ce-a primit de pomană și a murit în poarta cimitirului