0:00

O crimă săvârșită cu mai mulți ani în urmă în Irlanda și în care au fost implicați doi nemțeni, a fost soluționată prin sentință definitivă de magistrații Tribunalului București. Cei doi bărbați, unul de 41 de ani, din Gherăiești, și celălalt, de 32 de ani, din Tupilați, au primit pedepse ce însumează 22 de ani de închisoare.

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, în cazul bărbatului de 41 de ani și de 9 ani, în cazul bărbatului de 32 de ani, pentru săvârșirea, pe teritoriul Irlandei, a infracțiunii de omor“, a anuțat Poliția Neamț.

Doi nemțeni condamnați la 22 de ani de închisoare pentru crimă în Irlanda, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În urma investigațiilor proprii și a schimbului de date și informații realizat între polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Săbăoani și Ștefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, ambii condamnați au fost depistați pe 21 februarie 2023 în localitatea Tupilați, fiind escortați până la Penitenciarul Bacău.

Crima a avut loc în urmă cu aproape un deceniu, în aprilie 2014, în localitatea Navan din Irlanda (amănunte aici), iar dosarul a fost instrumentat de structura centrală a DIICOT.

(G.S.)

Articolul precedentDouă străzi din Piatra-Neamţ vor fi asfaltate cu fonduri locale
Articolul următorAdmitere la liceu fără examen pentru olimpici, chiar din 2023
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.