0:00

Actualizare: Potrivit inspectorului Măriuca Amariei de la IPJ Bacău, șoferul autotrenului, un bărbat din Onești, în vârstă de 43 de ani, care efectua o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul Skoda, condus de un bărbat de 54 ani din comuna Căiuți, județul Bacău.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a șoferului și decesul celor doi pasageri, o femeie de 69 de ani și un bărbat de 48 de ani, toți din autoturismul Skoda. Potrivit polițiștilor rutieri, nici unul dintre șoferi nu consumase alcool.

Șoferul TIR-ului are acum dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, pentru încă aproximativ 45 de minute.

Știre inițială: Două persoane și-au pierdut viața și una a suferit răni grave, după un tragic accident petrecut în satul Brătila, comuna Helegiu, județul Bacău în această seară, 7 martie, în jurul orei 18,00.

Doi morți și un rănit grav după coliziunea dintre un TIR și un autoturism, ZCH NEWS - sursa ta de informații

O coliziune puternică a avut loc, pe Drumul Național 11, între un autoturism și un TIR, în urma căreia mașina mică a fost aproape zdrobită, iar cei trei ocupanți ai ei au rămas blocați între fiarele contorsionate. La sosirea la locul accidentului, forțele de intervenție i-au găsit pe cei doi pasageri, o femeie de 70 de ani și un bărbat de 49 de ani deja decedați, iar cea de-a treia victimă, șoferul, în vârstă de 55 de ani, avea multiple traumatisme, dar era conștient. Bărbatul a fost scos dintre fiarele mașinii și urmează să fie transportat la spital.

Doi morți și un rănit grav după coliziunea dintre un TIR și un autoturism, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La fața locului acționează două echipaje ale pompierilor cu autospecială pentru descarcerare și stingere, un echipaj de paramedici SMURD și o ambulanță SAJ Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedentFELICITĂRI 8 MARTIE SOCIETĂŢI COMERCIALE
Articolul următorFELICITĂRI 8 MARTIE INSTITUŢII
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.