0:00

NEAMŢ: Israelieni blocaţi cu maşina pe axial. Au fost „ajutaţi” de GPS, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 48 de ani din Tel Aviv şi fiica lui de 16 ani, aflaţi în concediu în România, au rămas blocaţi cu maşina în zăpadă, pe drumul axial Durău – Izvorul Muntelui. Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, chiar de Ziua Jandarmeriei. Militarii au apelat la pompierii de la Garda 2 Poiana Teiului şi, împreună, au tractat autoturismul pe drumul plin de denivelări şi acoperit cu zăpadă şi gheaţă. În zona respectivă nu este semnal telefonic, iar jandarmii au fost anunţaţi de un bărbat care a trecut pe lângă maşina lui Josef Jaron M. şi a văzut că nu se poate descurca de unul singur.

„Jandarmii montani, sprijiniţi de pompieri au reuşit să scoată maşina, tractând-o pe distanţa de aproximativ 500 de metri şi i-au condus pe şofer şi pe fiica lui înapoi în localitatea Durău, intervenţia terminându-se după aproximativ 90 de minute”, a declarat maiorul Cătălin Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ.

„Întrebat cum de s-a aventurat pe acel traseu, cetăţeanul israelian a precizat că doar a respectat traseul arătat de GPS”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentFLORII 2015: 3,5 tone de pește, confiscate de polițiști!
Articolul următorFLORII 2015: Poliţia ieşeană, în căutare de peşte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.