vandaliÎn dimineaţa de 28 decembrie, mai mulţi proprietari de autoturisme, care locuiesc pe strada Petru Rareş din Piatra-Neamţ, s-au trezit cu anvelopele distruse, cel mai probabil prin înţepare, după cum arătau urmele. Bineînţeles, oamenii au făcut reclamaţii la poliţie, pentru distrugere, iar agenţii au verificat imaginile de pe camerele video ale unor firme din zonă şi au descoperit că doi bărbaţi au trecut prin zonă în puterea nopţii, însă n-au stabilit cine sunt.

„Până în prezent polițiștii nu au putut identifica persoanele, în vederea audierii lor și finalizării cercetărilor, fapt pentru solicităm sprijinul celor care le cunosc sau pot oferi detalii, rugându-i să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

De-a lungul ultimilor ani, în Piatra-Neamţ au mai fost cazuri de vandalizare a maşinilor prin spargerea geamurilor de la portiere. S-a dovedit că era vorba despre hoţi, care nu se mai complicau să acţioneze cu chei potrivite sau să forţeze încuietorile portierelor. Dar cel puţin aveau o „logică”, pentru că voiau să ajungă repede la radiocasetofoane şi la obiectele pe care le puteau vinde. Însă să distrugi cauciucuri fără nicio noimă nu poate fi decât „opera” unor indivizi care au o părere extrem de greşită despre noţiunea de „distracţie”.

C. MIRCEA

1 COMENTARIU

  1. da aia poate erau doar doi care merg pe strada,am patit la fel la motocicleta mea si erau mai inalti decat aceia din poza,puteti posta si video?poate va ajut cu cv

Comments are closed.