pietricica turism

Miercuri, 20 aprilie și-au depus candidaturile la Biroul Circumscripției Electorale Nr. 5 Târgu-Neamț doi candidați independenți.

tg stelian irimiaEste vorba despre Stelian Irimia, un pensionar din urbea de la poalele Cetății Neamț, cunoscut de unii ca reclamantul de serviciu al primăriei, iar de alții ca om care ia atitudine la tot ceea ce consideră că nu este în ordine în viața orașului.

El a fost, printre altele, directorul Fabricii de Mobilă din oraș.

Irimia Stelian și-a depus candidatura și pentru un post de consilier local, tot ca independent.

Pe rețelele de socializare postările sale fac deliciul utilizatorilor:
„- PSD +PNL = USL = hoţie pe faţă.
– PSD + PDL + PMP = Prostie.
– Aţi prostit toată România în 26 de ani”.

tg verginica lucaUn alt candidat independent, de această dată dată doar la Consiliul Local, este Verginica Luca, președintele Asociației Pensionarilor „Solidaritatea”.

Este interesant de văzut din ce zonă vor veni voturile către cei doi competitori. (C.T. STURZU)

3 COMENTARII

  1. Doamn LUca e candidatul de serviciu a primarului in functie.A candidat sa-i faca jocurile si lui Arnautu..iar acum..schema e la fel..doar fara ARnautu!!E candidatu independent asa cum a fost Mircea Diaconu facut europlamentar cu voturi PSD de a luat 7 % in 2014!

  2. Doar inginerul Irimia e candidat adevarat….de opozitie! Restu.,.,sunt fabricati de partide ca sa-si incurce socotelilem unii altora!

  3. Singurul candidat ce poate aduce bunul simt si corectitudine este inginerul IRIMIA STELIAN.Un om pregatit in a conduce o primarie ,cinstit si nu suporta parandaraturile si minciunile tuturor celor ce au condus pana in prezent.Este un om a locuui cunoscut de cetateni ca sa impotrivit tuturor hotiilor si parvenitilor din urbe si judet.
    Alexa Vasile

Comments are closed.