Doi copii orfani, după ce tatăl lor a fost ucis de lama unui TAF, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 39 de ani, din Tarcău și-a pierdut viața în ziua de 16 octombrie, iar astăzi (18 octombrie) a fost înmormântat. Au rămas după el o familie îndurerată și doi copii orfani. Bărbatul a fost victima unui accident stupid.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Tarcău, efectua lucrări de reparație la un utilaj tip TAF, din cauza unor defecțiuni tehnice, lama utilajului ar fi căzut peste acesta, provocându-i leziuni la nivelul capului. La fața locului s-a prezentat și un echipaj medical care, în urma manevrelor de resuscitare, a declarat decesul bărbatului”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bărbatul, care era cântăreț la biserică, aduna piatră, pentru placarea gardului lăcașului de cult. Când utilajul s-a defectat, a încercat să-l repare singur și inițiativa i-a fost fatală. Urmează ca în cursul anchetei să se stabilească de unde procurase TAF-ul și dacă se poate propune extinderea urmăririi penale și pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.Deocamdată se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

C.M.

Articolul precedentAlte 106 persoane testate pozitiv în Neamț. Aproape 10.000 de pacienți internați în spitalele Covid din țară
Articolul următorControl la balastiere: două dosare penale și amenzi de peste 330.000 de lei