Actualizare: Polițiștii care au făcut cercetările la locul accidentului au stabilit că accidentul s-a produs în timp ce șoferița, de 36 de ani, din Piatra Șoimului, a intrat cu mașina într-un vehicul care tracta un utilaj agricol nesemnalizat corespunzător. Șoferul, tot din Piatra Șoimului, s-a ales cu dosar penal tocmai cu o zi înainte de a împlini 58 de ani. „Autoturismul a fost acroșat de utilajul agabaritic nesemnalizat corespunzător și a fost proiectat în afara carosabilului, într-o curte. Șoferul utilajuluiConducătoarea auto a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijirile medicale necesare. În cauză s-a deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

****Știre inițială****

În această seară, 13 aprilie, o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o curte, la Piatra Șoimului. În mașină erau și doi copii.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale, pompierii de descarcerare și polițiștii. „La sosirea forțelor de intervenție, toate cele trei persoane erau ieșite din autoturism. Conducătoarea autoturismului (o femeie de 36 de ani) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la spital de echipajul SMURD-TIM”, a declarat lt.Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii urmează să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul.

C.I.

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare (PNL): ”Copiii cu vârste de până la trei ani, scutiți de la plata întreținerii”
Articolul următorVlad Voiculescu out, Dan Barna ministru interimar al Sănătății