reclama autocenter

Polițiștii din Secția comunei Ion Creangă au identificat și reținut, ieri, 11 octombrie, doi bărbați, unul de 26 de ani, iar celălalt de 29 de ani, pentru lovire, amenințare și tulburarea liniștii publice. ”Din cercetări a reieșit că, în urma unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, între cei doi bărbați și un altul de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia, aceștia ar fi exercitat acte de violență asupra celui în cauză. De asemenea, bărbatul de 26 de ani i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Persoanele bănuite de comiterea acestor fapte au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit IPJ Neamț.

Polițiștii au dispus reținerea celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 12 octombrie, să fie prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.

A.H.

Articolul precedentUn băiat a fost dat dispărut în Târgu Neamț
Articolul următorAnunț deschidere apel de selecție pentru Măsura M7/3A Sprijin pentru constituirea și promovarea formelor asociative
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.