0:00

DOCUMENTE S-au ales preşedinţii birourilor electorale pentru Iaşi şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAutoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 24 mai 2016, au avut loc tragerile la sorți computerizate pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, din 17 județe.

Din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est s-a efectuat tragerea la sorţi pentru judeţele Iaşi şi Vaslui.

Listele pentru IAŞI:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/05/aep-iasi.pdf

Listele pentru VASLUI:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/05/aep-vaslui.pdf

Reamintim că, la data de 23 mai 2016, au fost efectuate tragerile la sorți computerizate pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora din 16 județe, între care Botoşani şi Suceava.

Listele pentru BOTOŞANI:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/05/AEP-BOTOSANI.pdf

Listele pentru SUCEAVA:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/05/AEP-SUCEAVA.pdf

Conform programării, la data de 25 mai 2016, ultima zi alocată procesului de tragere la sorți computerizată, vor fi desemnați președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora din 8 județe, printre care Bacău şi Neamţ și din municipiul București. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentBICAZ: Poliția Locală și-a pierdut șeful!
Articolul următorACTUALIZARE Se ştiu preşedinţii birourilor electorale din Neamţ! AEP a publicat şi listele pentru Bacău!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.