reclama autocenter

Din cauza ratei de infectare comunitară de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori, în județul Neamț devine obligatorie purtarea măștii în aer liber. Măsura este valabilă de mâine, 4 noiembrie, ora 8, excepție făcând copiii cu vârste de până la 5 ani.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț în ședința din această după-amiază, 3 noiembrie. Asta, după ce cu o zi în urmă autoritățile de la București au luat hotărârea ca oriunde se depășește limita de 1,5 la mie, purtarea măștii peste tot în aer liber devine obligatorie.

Astăzi, incidența îmbolnăvirilor în județul Neamț a ajuns la 2,2 cazuri la mia de locuitori. În municipiul Piatra-Neamț se înregistrează cea mai mare rată din județ, de 4,74 la mie. Reamintim că prefectul George Lazăr a declarat astăzi că la videoconferința de ieri, premierul Victor Orban a anunțat noi măsuri pentru limitarea îmbolnăvirilor. Se analizează impunerea carantinării localităților care ating rata de 6 la mie.

(C.I.)

Vă prezentăm integral hotărârea 79 a CJSU Neamț:

3nov masca afara HCJSU nr. 79_2020

 

Articolul precedentComponenţa comisiilor de specialitate din Consiliul Local Târgu Neamţ
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție pentru măsura M3/6A: Diversificarea economiei teritoriului GAL prin investiții în activități economice neagricole