reclama autocenter

papagalii fara bilet

O cunoștință de-a noastră den celălant municipiu, evident tot cu pene, ne-o zis că de-o bucată de vreme s-o cugetat să devină mai intimă cu dom` Leo premarele, că e om dă bine și cu lipici la alegători, bașca conselieri și biznismani den regiune. Și ne-o mai zis că de-o bucată de vreme îl cam doare șalele, de unde tragem concluzia că nu i-o priit concediul. Acuma, nu știm ce-o făcut dom` Leo în conced, dar dacă l-o apucat durerile de șale sigur nu o fost la băi. Noi îi urăm să se facă bine degrabă și pentru asta îi recomandăm o călcătură de ursoaică după o frecție aspră cu carmol sârbesc timp de juma de oră, dar fără finalizare, că nu dă bine la politică. În rest s-auzim dă bine !

Că ăsta den mijloc îi dus la băut, profităm și vă zicem una cu doamna Nuți. Că zice bârfele că doamna s-o dus la o șuetă cu musiu Popoviciu, cel ce o propus să se face Miss Parlament, prilej cu care s-o afișat împreună la vreme de zi. Acuma, ne e lesne de înțeles că doamna Nuți nu s-o dus să-și pună pilă la un loc pă podium, pentru că e damă bine și dă frumos la pozat. Dacă să organizează concursu` ăsta de miss la mare, noi credem că o să fie nevoie de salvări pentru o seamă de creștini parlamentari cu inimi în pioneze, că nu e prea des prileju` să vezi o epidermă de parlamentară desfrunzită peste limita regulamentului dă ordine interioară sau cea impusă de consort. Da` stați așa că doamna Nuți n-are. Deci …

O distinsă doamnă depotat de opoziție de la noi, altminteri foarte estetică și cu neuronii pe poziție de start, s-o arătat foarte tulburată de prezumția unui concurs dă miss la parlament, pentru că în opinia `mneaei, nu-i cușher să se face așa ceva pă vreme de criză. Acuma, noi știm că-i criza vârstei mijlocii, că avem de știre că domnu` care o propus moșmanda o impus și o limită dă vârste, pren urmare doamna nu ar fi în cărți. De unde tragem concluzia că domnu` reșpectiv nu să pricepe la dame, că se știe că experiența bate esteticu` la o confruntare de gradu` trei. Pe de altă parte, o asigurăm pe doamna depotat de o coșarcă de complimente și de faptu` că o respectăm pentru prezența `mneaei la evenimenturi și uneori pă plășmile de la noi. Săru` mâna!

Articolul precedentImpozitarea clădirilor funcţie de utilitate
Articolul următorAdrian Alui Gheorghe învestit oficial la „Kirileanu”