Procurorii anticorupție anchetează modul în care Poliția a efectuat unele achiziții în perioada pandemică, din primele informații fiind vorba de cumpărarea de bastoane cu electroșocuri și căști.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

DNA, musafir neașteptat la Poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cursul zilei de 04 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare“, conform DNA.

Rămâne de văzut ce va scoate la iveală această anchetă și dacă achizițiile de care vorbesc anchetatorii au fost legale sau nu. (G.S.)

Articolul precedentCod portocaliu de ninsoare și viscol în regiunea Nord Est
Articolul următorExpoziție de pictură Ioan Popei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.