Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ a reamintit tuturor structurilor sportive din judeţ, la începutul acestei săptămâni, că sunt obligate să respecte prevederile ordinului 583/842/19.05.2020.

„Toate structurile sportive, indiferent de natura lor, și toate bazele sportive, de orice natură sunt ele, vor trebui să îndeplinească condițiile din ordinul comun nr. 583/842 din data de 19.05.2020, ordin emis de ministrul Tineretului și Sportului și ministrul Sănătății. (…) Vă rugăm să citiţi cu mare atenţie şi să transmiteţi antrenorilor, instructorilor şi sportivilor aceste prevederi care se vor implementa etapizat. În prima perioadă vom efectua acţiuni de îndrumare şi supraveghere, urmată de o etapă de supraveghere şi control”, se precizează în atenţionarea DJST Neamţ, semnată de directorul executiv Gheorghe Paisa. DJST Neamţ a făcut public, pe site-ul propriu, şi ordinul şefului MTS, Ionuţ Marian Stroe, în care se precizează care va fi obiectul potenţialelor acţiuni de control:

Ordinul poate fi consultat integral AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCentrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii împreună cu Centrul de zi pentru preșcolari „Castani” vor fi modernizate cu fonduri europene!
Articolul următorFRF a oficializat modalitatea de promovare din L4 în L3
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.