0:00

Grigore Andronache, un bătrân în vârstă de 74 de ani, din Adjudeni, este căutat de polițiști  din ziua de 26 septembrie, după ce a fost dat dispărut de către familie.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Andronache Grigore a mai părăsit domiciliul în luna august 2018, fiind găsit de către membrii familiei la Spitalul Municipal Roman”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Dispărut de-o lună, căutat de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cazul persoanelor care obișnuiesc să plece de acasă în mod repetat, familiile dau alarma după mult timp, abia după ce fac propriile căutări. Așa s-a întâmplat în cazul altui bătrân a cărui soție i-a reclamat târziu dispariția, iar omul a fost găsit în albia unui pârâu.

Revenind la Grigore Andronache, el a fost căutat imediat după ce a dispărut, însă nefiind găsit până acum, poliția cere sprijinul cetățenilor. În ziua în care a plecat de acasă acesta era îmbrăcat cu un tricou cu dungi galbene, cămaşă albastră, pantaloni stofă de culoare albastru deschis și era încălțat cu șlapi roz.

Bărbatul are înălțimea de 1.70 metri, cântărește în jur de 60 kilograme, are ochii căprui și părul alb. Până astăzi, 24 octombrie, poliţiştii au făcut verificări în localitatea Adjudeni şi în municipiul Roman, însă fără succes.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat este rugată să suna la 112. (C.M.)

Articolul precedentCondiții inumane pentru cei care muncesc în spălătoriile auto
Articolul următorÎncătușat după ce s-a răsturnat cu mașina, era beat și avea permisul anulat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.