reclama autocenter

Stan_Viorel

La ușa Inspectoratului Școlar Județean Neamț, în zilele de luni și marți, s-au prezentat directorii cu funcții depline ai unităților de învățământ din județ. Motivul s-a datorat unei evaluări anuale a directorilor. Această evaluare se face anual de către Consiliul de Administrație al Inspectoratului Şcolar. „Au fost evaluați inspectorii școlari și directorii primi de la școlile din județul Neamț. Toată lumea a fost notată cu «FB». Această activitate constă în faptul că directorii își fac o autoevaluare, iar Consiliul de Administrație și sectorul de Management din cadrul ISJ fac la rândul lor o altă evaluare. În urma comparațiilor, s-a descoperit faptul că au existat diferențe, dar nu atât de mari, încât să fie luate măsuri. În funcție de punctaj, se pot aplica măsuri împotriva directorilor. Nu a fost cazul, ceea ce dovedește că echipa managerială de la nivelul inspectoratului și-a făcut treaba”, a spus prof. Viorel Stan, inspector școlar general al ISJ Neamț. Printre cei care au trecut pe sub ochii Consiliului de Administrație a fost și directorul școlii de la Oniceni: „Am avut o fișă, în care m-am autoevaluat cu 90 de puncte. Am trecut, dar cu 88 de puncte. Este o evaluare care se face anual. A durat foarte puțin”, a spus prof. Dan Vîntu, directorul Școlii Gimnaziale din Oniceni.  În total au „chestionați” peste 140 de directori ai unităților de învățământ din județul Neamț. În zilele următoare, adjuncții vor fi cei care vor răspunde de activitatea pe care au desfășurat-o timp de un an. „Adjuncții vor fi evaluați de Consiliile de Administrație ale școlilor”, a adăugat inspectorul Stan. (M. TEODOROF)

Articolul precedentVosganian nu demisionează
Articolul următorControlul poluării cu nutrienţi la Costişa

2 COMENTARII

  1. Sa credem domnule inspector ca toti directorii evaluati au fb, dar cum se putea sa aiba alt calificativ cand au fost numiti cu voia ta domnule ?te inconjuri doar de oameni care dau bine salutul nu? cunoastem fapte concrete si le vom dezvalui – sa terminam cu directorasele puse ca sunt preotese si profesoare de primar SE CERE COMPETENTA NU PILELE.

  2. Ce spui de directorul de la LICEUL DIMITRIE LEONIDA ? domnule inspector STAN – LASA SCAUNUL LIBER NU FACI DECAT CE-I MAI RAU MAI , RAU DECAT FACEA varlan , sunteti toti unsi de scaun ? de primari? primarii azi sunt maine nu mai sunt cu ce ramaneti? unde este DEMNITATEA?

Comments are closed.