Regia Națională a Pădurilor – Romsilva anunță, într-un comunicat de presă, schimbarea operată în managementul instituției.

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a aprobat joi, 4 octombrie, încetarea contractului de mandat al directorului general al Romsilva, Dragoș Ciprian Pahonțu, și numirea provizorie, în funcția de director general, a directorului Direcției Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, căruia i s-au delegat atribuțiile de conducere executivă a Romsilva pentru o perioadă de patru luni.

Director nou la Romsilva, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAbsolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității ”Transilvania” din Brașov în anul 1990, Gheorghe Mihăilescu a activat în domeniul silviculturii ca inginer silvic timp de 21 de ani, în această perioadă ocupând funcții de execuție și conducere, iar în ultimii șase ani a condus Direcția Silvică Vâlcea, structură teritorială a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare de păduri proprietatea publică a statului și 22 de parcuri naționale și naturale cu o suprafață de aproximativ 850 de mii de hectare”, se arată în comunicat. (ZCH News)

Articolul precedentLIGA FLORILOR HC Zalău-CSM Roman 31-21 (17-15) * A cincea înfrângere consecutivă!
Articolul următorȘcoala Gimnazială nr. 5 – activități, revistă și placă comemorativă în cinstea Centenarului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.