0:00

Un proces înregistrat recent pe rolul Tribunalului Neamț aduce în atenție un conflict  între directoarea de îngrijiri Mihaiela Scurtu și Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Mihaiela Scurtu vrea ca spitalul la care este angajată să-i acorde retroactiv, pe a doua jumătate a anului trecut, stimulentul financiar aferent funcției. Asta, deoarece din luna mai 2021, când a promovat concursul și până în luna decembrie 2021, directoarea de îngrijiri nu a mai primit banii. Consiliul Județean Neamț a dat o hotărâre, în 22 decembrie, prin care aprobă acordarea stimulentului financiar și prin care stabilește că hotărârea „devine obligatorie de la data comunicării”.

Directoarea de îngrijiri se judecă pentru stimulent cu Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Dincolo de acte justificative, documente ale spitalului sau ale Consiliului, rămâne o sumă frumoasă și tentantă de bani, care ar însemna lunar undeva la 4.700 lei și care justifică din plin un proces.

Directoarea de îngrijiri se judecă pentru stimulent cu Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Sumă care se adaugă unui salariu de bază de 7778 lei lunar, potrivit listei veniturilor publicată pe site-ul spitalului județean.

Cristina Iordache

Articolul precedentFără bărbați în conducerea Inspectoratului Școlar Neamț! O profesoară din Târgu Neamț întregește echipa de conducere
Articolul următor2% dintre firmele din Neamț și-au suspendat activitatea de la începutul anului