Din ”lotul” polițiștilor rutieri corupți n-au mai rămas decât 3 în sistem, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEcourile scandalului iscat de numărul mare de polițiști care luau șpagă ”în mod organizat” de la șoferi, s-au stins odată cu trecerea timpului, cu judecarea cauzei și, mai ales, cu pronunțarea sentințelor. O parte din condamnările, cu suspendare, sunt deja definitive, dar majoritatea polițiștilor care au avut calitatea de inculpați în dosar au plecat deja din sistem.

La scurt timp după izbucnirea scandalului în noiembrie, respectiv, decembrie 2016, Viorel Andronic și Marius Laurențiu Greaca s-au pensionat. În luna iulie 2017 au plecat, prin demisie, agenții Iulian Ciolpan, Alexandru Berbec și Marius Ioan Munteanu, iar în noiembrie agenții Bogdan Eugen Miziligeanu, Ioan Inimosu Botcă, Ionuț Popescu, Ovidiu Zaharia și Vasile Lucian Chifu.

La ora actuală au mai rămas în sistem doar 3: Dragomir Loredan Covasan, Alexandru Gălușcă și Constantin Neamțu. Toți sunt puși la dispoziție, nu desfășoară activități cu publicul, dar nici activități de poliție rutieră. În momentul în care vor fi condamnați definitiv, chiar și cu suspendare, și ei vor trebui să părăsească sistemul și astfel se va face ”curățenie”.

C.M.

Articolul precedentACTUALIZARE L3: CSM Roman- Metalosport Galaţi 11-0
Articolul următorS-a dus să cumpere medicamente şi un om de „bine” i-a furat căruţa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.