suceava-mures-droguri-01suceava-mures-droguri-02suceava-mures-droguri-03Procurorii DIICOT Târgu Mureș au efectuat, joi, 20 octombrie, 14 percheziții domiciliare în județele Mureș și Suceava, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri de risc și mare risc.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada septembrie-octombrie 2016, grupul infracțional organizat format din 5 persoane, respectiv M.C., M.D., M.I., B.C.D. și R.A.M., au introdus în țară, din Italia, droguri de risc (hașiș și cannabis) și droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au vândut mai multor persoane din județele Mureș și Suceava. De asemenea, în aceeași perioadă, aceleași persoane au vândut diverse cantități de substanțe cu efecte psihoactive denumite generic «etnobotanice», mai multor persoane, inclusiv unor minori”, potrivit unui comunicat de presă al DIICOT.

La sediul DIICOT Târgu Mureș au fost aduse, în vederea audierii, 20 de persoane. La percheziţii au participat polițiștii de combatere a criminalității organizate din Târgu Mureș şi Suceava, precum și cei de la Direcția Operațiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţie Române (IGPR), dar și jandarmi.

“În urma perchezițiilor, au fost ridicate cantități semnificative de cannabis, hașiș și cocaină”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Române. (ZCH NEWS; FOTO: DIICOT)

Articolul precedentVicele Enache (Poiana Teiului) suspendat un an, din motive… fotbalistice!
Articolul următor21 de noi medicamente compensate sau gratuite
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.