0:00

Un întreprinzător care a vrut să facă bani rapid cu o investiție minimă a intrat în atenția procurorilor DIICOT după ce a cultivat plante interzise. În zorii zilei de 26 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Bacău au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Bacău, unde au găsit o seră cu plante de canabis.

Din cercetările efectuate, a rezultat că de la începutul anului 2023, un făptuitor a cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc, către consumatori de pe raza județului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram”, anunță DIICOT.

Acțiunea face parte dintr-o amplă operațiune ce are loc la nivel național, DIICOT anunțând pentru 26 septembrie un număr de 50 de operațiuni pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, pornografie infantilă și criminalitate informatică. Urmează a fi puse în executare sute de mandate de percheziție domiciliară și mandate de aducere. FOTO DIICOT

(G.S.)

 

Articolul precedentȘtire actualizată. Miza „reformei fiscale” – 75 de miliarde de euro fonduri europene
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Luăm măsuri pentru a stopa consumul de droguri!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.