Diana Pricop, cea mai tânără membră a Consiliului Local este noul preşedinte a organizaţiei TSD Târgu Neamţ. În vârstă de 25 de ani, Diana Pricop este educatoare la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 din oraş, dar a activat de-a lungul anilor în mai multe ansambluri folclorice şi formaţii de dansuri din Târgu Neamţ şi Suceava. Alegerile din cadrul TSD Târgu Neamţ au avut loc la finalul săptămânii trecute.

Mă bucur enorm pentru alegerile ce au avut loc şi pentru că tinerii şi-au exprimat votul şi susţinerea în ceea ce mă priveşte. Voi încerca să fac diferite activităţi ca şi până acum, în ciuda criticilor şi piedicilor. Nu o fac pentru mine, o fac pentru tinerii care sunt încă în oraş şi doresc să se implice. Puţin câte puţin, ne vom face auziţi şi cunoscuţi, având şi susţinerea domnului primar Daniel Harpa. Toţi cei care doresc să ni se alăture, care au idei frumoase şi creative şi vor să vină în sprijinul nostru, sunt aşteptaţi cu drag”, ne-a spus Diana Pricop.

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Bianca Gavriloaia, Marius Ciprian Sandu şi Marian Toma Ciocârlan. Pentru funcţia de secretar al organizaţiei a fost aleasă Diana Maria Niţă.

C.T. STURZU

Articolul precedent25 de cazuri noi covid şi un deces în Neamţ
Articolul următorMisiune dificilă a salvamontiştilor nemţeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.