Un bărbat de 34 de ani din Bodești, zis „Diamantul”, este cercetat pentru că ar fi incendiat două case iubitei sale din Bodeștii de Jos, după care a încercat să dea foc și casei celei care ar fi trebuit să-i devină soacră, reușind doar să-i strice patru ferestre. Așa s-a încheiat o poveste de dragoste cu năbădăi, cu flăcări adevărate.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu cei de la Piatra Neamț, l-au identificat și i-au deschis dosar penal pentru două infracțiuni de distrugere. Deocamdată, el este reținut pentru 24 de ore.

Pe 9 mai, bărbatul de 34 de ani, din Bodești, ar fi pus foc la locuința fostei sale concubine, de 30 de ani. Chiar dacă știa că poliția deja făcea cercetări, pentru că investigația pompierilor a scos la iveală faptul că focul fusese pus intenționat, marți, 22 iunie, s-a dus la un alt imobil aparținând femeii în cauză, pe care l-ar fi incendiat, ulterior părăsind locul faptei. Tot atunci el este acuzat că a încercat să dea foc și casei mamei acesteia. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, stricăciunile de la cea de-a doua „distracție” fiind: 400 mp din acoperișul locuinței, o centrală termică, 3 mc de lemn pentru construcții, 20 mp izolație și patru ferestre de la locuință învecinată.

Polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, pentru că, la data de 22 iunie, exista un ordin de protecție emis pe numele său de către Judecătoria Piatra Neamț, încă din data de 14 mai.

Vineri, 25 iunie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Angela Croitoru

Articolul precedentFurtuna de azi noapte a doborât doi arbori și un stâlp de electricitate
Articolul următorCiocnire frontală între două mașini la Dumbrava Roșie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.