0:00

Activitatea desfășurată anul trecut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț a impresionat juriul Galei Excelenței în Asistența Socială și a nominalizat instituția pentru finala din 21 martie. „Indiferent de rezultatul pe care îl vom afla la Gală, faptul că DGASPC Neamț se situează printre cei 3 finaliști, reprezintă pentru noi o performanță care ne face mândri și ne onorează. Ne validează activitățile realizate pe parcursul anului 2022 și recompensează moral munca întregii echipe care a făcut și face mereu  eforturi pentru a crește calitatea serviciilor furnizate beneficiarilor noștri. Îi felicit pe colegii mei și le mulțumesc pentru implicare și profesionalism“, a spus Marlena Panduru, director general al DGASPC Neamț.

În finală s-au calificat și Camelia Canache, asistent social în cadrul  DGASPC Neamț, la categoria „Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/reducerii riscurilor asociate infecției HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale“ și Carmen-Liliana Suciu, reprezentanta unui ONG, la categoria „Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare“. Aceștia au fost desemnați printre cei mai buni ca urmare a voturilor obținute și în urma evaluării portofoliilor profesionale de către jurați.

Gala Excelenței în Asistență Socială, ajunsă la a IX-a ediție, celebrează performanțele profesioniștilor din domeniu și se organizează anual în luna martie, atunci când se marchează Ziua Mondială a Asistenței Sociale. Tema stabilită pentru anul 2023 este „Respectarea diversității prin acțiuni sociale comune”.

C.I.

Articolul precedentDorinel Ursărescu, cu cazierul curat după prescrierea faptelor
Articolul următorVIDEO. Se opresc lucrările de reabilitare a Policlinicii Piatra-Neamț, probleme de proiectare!