Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului, aflăm dintr-un comunicat de presă al instituţiei.

Am organizat azi, la Consiliul Judeţean Neamţ, o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni şi ai agenţiilor de turism din judeţ, având tema «Să dezvoltăm împreună turismul nemţean». Interesul reprezentanţilor acestui domeniu m-a bucurat, semn că există dorinţă din partea acestora ca turismul în judeţul nostru să se dezvolte. Avem potenţial, avem oameni capabili să facă turism, trebuie doar să existe şi voinţă. Din partea mea şi a Consiliului Judeţean, există deschidere către realizarea de proiecte în acest domeniu, care să pună judeţul Neamţ nu doar pe harta turistică a României, ci şi a Europei„, a declarat Ionel Arsene, cu acest prilej conform aceluiaşi comunicat.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul întâlnirii s-au referit la programul de dezvoltare turistică a judeţului Neamţ, pe termen scurt, mediu şi lung, precum şi participarea comună la Târgul de turism de la Romexpo, din luna noiembrie, și oportunitatea organizării unui Târg de Crăciun la Piatra Neamţ. (D.O.)

Articolul precedentHeliportul de la Piatra Neamț, din nou în atenția oficialilor
Articolul următor„De ce trag clopotele, Mitică” – varianta Situaţii de Urgenţă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.