Locuitorii municipiului reședință de județ sunt poftiți să-și dea cu părerea în privința căii pe care s-o apuce orașul lor în următorii 6 ani. Primăria Piatra Neamț anunță că a inițiat ”procesul de consultare publică aferent proiectului Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată a Municipiului Piatra Neamţ 2014-2020”, fapt pentru care îi invită pe toți pietrenii interesați ”de dezvoltarea comunităţii locale la participare şi implicare activă”. Cum anume pot face asta spun tot oficialii primăriei: să-și prezinte opiniile și comentariile legate de strategia propusă de autorități.

”Scopul prezentei Strategii este de a asigura continuitatea implementării politicii de dezvoltare durabilă a municipiului. De asemenea, documentul nominalizat prezintă noi principii de realizare a politicii de dezvoltare durabilă, corelate cu directivele UE în domeniu, precum şi cele regionale.

Proiectul Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată a Municipiului Piatra Neamţ poate fi consultat pe site-ul primăriei la adresa www.primariapn.ro, iar eventualele comentarii, completări, sugestii pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected] sau pot fi depuse la sediul instituţiei din Str. Ştefan cel Mare, nr. 6-8, registratura primăriei, camera 20, până la data de 24 noiembrie 2014”.

Cei care nu agreează mijloacele online de comunicare cu primăria Pietrei sau cei care vor să discute despre dezvoltarea orașului și față-n față cu autoritățile pot participa și la dezbaterea publică organizată pe 12 noiembrie, ora 11, la Casa Căsătoriilor, din bd. Republicii, nr. 17. (D.O.)

Articolul precedentNoi victime ale metodei „Accidentul”: Bătrâni păcăliţi cu 10.000 de lei prin escrocheria
Articolul următorS-a făcut recepția blocurilor ANL din Bicaz