apa serv sediu 02Compania Județeană Apa Serv va susține astăzi, 21 septembrie, la ora 12.00, o conferință de presă în care se va explica, probabil, cât este de gravă situația pentru preșcolari, elevi, spital și instituțiile din zona Târgu Neamț, care vor primi, la fel ca și populația, apă cu țârâita. Până la această conferință, Apa Serv a furnizat, preferențial, câteva informații legate de orarul sistării apei potabile și zonele din zona Târgu Neamț care vor fi afectate. De data aceasta, în fața nemultumirii populației, a oamenilor de afaceri și a administrației publice locale, a simțit nevoia unei conferinte de presă. Se pare că locuitorii din Târgu Neamț și din comunele arondate vor avea, în continuare, apă la robinete apă cu porția. Pe un program și mai restrictiv decât cel anunțat deja la Consiliul Județean pe 14 septembrie.

apa targu neamt

Între timp, realitateta din teren s-a schimbat, avariile se contabilizează cu un real profesionalism, turiștii renunță la rezervări, oamenii nu mai beau apă de la robinet și autoritățile demonstrează încă odată neputința de a face față managementului de la Apa Serv.

Noul program a fost anunțat în aceleași condiții ca și până acum, prin anunțuri sigur citite de toți locuitorii din zonă:

”C.J. APASERV S.A. anunta utilizatorii serviciilor de alimentare cu apa, ca din cauza secetei prelungite , precum si a nivelului scazut de apa in puturile de captare pentru a putea furniza apa la toate localitatile deservite se impune restrictionarea furnizarii apei potabile.
Programul de furnizare apa zilnic va fi urmatorul:
Intre orele 04:00 – 14:00 se va furniza apa in Baltatesti, Agapia si Grumazesti.
Intre orele 04:00 – 16:00 in orasul Tg.Neamt se va furniza apa cu presiune redusa pe strazile Stefan cel Mare ( de la intersectia cu M.Eminescu spre iesirea spre Timisesti), Marasesti, Petru Rares, Decebal, Tudor Vladimirescu, 22 Decembrie.
Pe strazile Cuza Voda, Radu Theoharie, Abator, Popa Sapca, Lalelelor, Oituz, Pictor Grigorescu, Gloriei, Roger Naum, Aleea Targului, Aleea Salcamilor, ing.Lungu Serafim, Panazol, 1 Mai, Ion Creanga ( de la intersectia cu str.Garoafelor spre Vinatori ), Aprodu Purice, Nemtisor, Fdt. Marieni, fdt. Dogari, H.C.C. ( de la intersectia cu str. Ozanei ), Campului, Unirii, Vinatorului, Blebea, Victoriei, Cucos, Siretului, Luncii si 1 Decembrie dupa stadion Cetate, nu va fi apa.
Intre orele 16:00 – 22:00 in orasul Tg.Neamt se va furniza apa la toti utilizatorii in conditii normale.
Intre orele 22:00 – 04:00 se va sista furnizarea apei in oras pentru a se putea acumula in rezervor.
In comuna Raucesti se va furniza apa intre orele 06:00 – 10:00 si 18:00 – 22:00.
In satul Vinatori se va furniza apa intre orele 06:00 -10:00 si 18:00 – 22:00.
Acest program de furnizare va incepe in data de 20.09.2015 ora 22:00.
Programul este pe durata nedeterminata.
Compania face apel către utilizatorii serviciilor de alimentare cu apa să utilizeze apa potabilă furnizată numai pentru nevoi casnice. ”
Mulțumim pentru înțelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă și de canalizare.

Rugăm cetățenii din zonele afectate să ne scrie la office@zch.ro și să ne relateze cum îi afectează lipsa apei.

Articolul precedentSe răceşte vremea! Ploi în nordul Moldovei şi la munte!
Articolul următorAccidentul de la Tranzicom: a treia victimă dusă cu elicopterul la Bucureşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.