reclama autocenter

La câteva ore bune după ce și-a înjunghiat gemenele de 3 luni și soția, Ionuț Nicolae Damian (40 de ani), din Roman, încă nu a putut fi audiat. El a fost adus la Parchetul Neamț și până în aceasta seară nu a scos un cuvânt în fața procurorului de caz, fiind încă în stare de șoc, după cum a declarat  procurorul Marius Emil Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamț.

Există martori importanți, mama gemenelor, care a fost rănită, dar ușor și a fost externată și băiatul cel mare, în vârstă de 10 ani. Atacul de azi dimineață, din jurul orei 8, a fost îndreptat mai întâi asupra soției. „Se presupune că, aflat într-o stare de depresie deosebită, bărbatul ar fi intrat în dormitorul în care se afla soția sa. Aceasta era în pat cu una dintre fetițele de 3 luni, cealaltă era în pătuțul ei. A sărit asupra ei cu un cuțit și a rănit-o, moment în care femeia a ieșit pe holul blocului strigând după ajutor. Același lucru l-a făcut și băiatul de 10 ani, martor la cele întâmplate, a ieșit pe hol căutând ajutor. Atunci se presupune că, rămas singur cu cele două fetițe gemene, le-ar fi lovit cu cuțitul pe amândouă”, a declarat procurorul Marius Ianuș.

Pentru una dintre fetițe a fost declarat decesul imediat ce echipajul medical a ajuns la fața locului. Era înjunghiată în piept și abdomen. Cealaltă fetiță, cu răni grave abdominale și organele interne eviscerate, este în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria din Iași, care au un prognostic rezervat.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: 150 noi cazuri de infectare cu covid, 9 pacienți infectați au decedat
Articolul următorȘofer urcat beat la volan a băgat două fete în spital