In afara unei oferte bogate de pariuri, casele online mai trebuie sa detina si alte avantaje pentru a atrage utilizatorii de partea lor. Aici enumeram disponibilitatea transmisiunilor directe, live chatul (posibilitatea de a solicita o lamurire imediata operatorilor casei de pariuri), dezvoltarea unei aplicatii de mobil etc.

O casa online ar trebui sa nu fie preocupata, insa, doar de atragerea de noi clienti, ci si de recompensarea celor fideli. Prin clienti fideli, ne referim la cei care pariaza des. Dintre toate casele de pariuri licentiate, ne-a impresionat placut si in acest sens Betano, care ofera periodic un full bet in valoare de 70 RON, fiind singura casa care se incumeta sa faca asta si singura care ofera un full bet clientilor fideli, alte case fidelizandu-si clientii prin acordarea unui freebet sau a unui bonus de maxim 50 lei.

Ce este un Full Betano bet vei intreba si asta pe buna dreptate deoarece doar aceasta casa de pariuri prezinta asa ceva. Sunt bani cash din partea casei, oferiti pentru a plasa un bilet (simplu sau multiplu). Daca biletul utilizand acel Full Bet va fi castigator, toata suma castigata va fi adaugata in cont, fara conditii de rulaj. Spre exemplu, daca plasezi un Full Bet de 70 lei pe o cota totala de 4.00, iar biletul va fi castigator, in cont vei avea 280 lei fara a investi, practic, nimic.

Cum procedez pentru a paria cu acest Full Bet?

In prealabil, vei primi un mesaj pe mail cum ca ti s-a acordat un Full Bet. Pentru a avea acces la acesta pur si simplu alege meciul/meciurile pe care il/le doresti pe bilet. Apoi, dedesubtul biletului de pariuri vei vedea ca este disponibil Full Betul in valoare de 70 lei. Asta doar daca fiecare meci de pe bilet are o cota minima de 1.5.

Daca doresti sa folosesti Full Betul trebuie doar sa selectezi butonul respectiv, dupa care butonul “Pariere”, aflat mai sus. Full Betul poate fi folosit pe un singur pariu/bilet. In general, un cod Full Bet expira in 7 zile de la creditare, acesta trebuind pariat si finalizat in acest interval. In cazul in care meciului/meciurilor de pe bilet i se va acorda cota 1.00, indiferent de motiv, in cont ti se va credita un alt Full Bet.

Fidelizarea pariorilor reprezinta un alt motiv pentru care sa alegi casa online Betano

Betano este casa de pariuri a momentului, prezentand o multime de alte avantaje, care au atras pariorii ca un magnet. Pentru a descoperi aceste avantaje nu este necesar sa le descoperi pe site-ul casei de pariuri, ci doar sa accesezi site-ul Intelbet. Aici vei gasi recenzia celor de la Betano, recenzie care contine informatii despre cote, oferta de pariuri, insa si 3 puncte forte si 3 puncte slabe ale casei de pariuri, aspect ce dovedeste obiectivitatea Intelbet. Pe site sunt prezentate recenziile tuturor caselor online, nu doar a Betano.

Totodata, pe Intelbet poti gasi mai multe clasamente in care sunt incluse toate casele de pariuri, clasamente realizate in functie de cote, de oferta pre-live, dar si live, insa si de popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet. De asemenea, aici mai poti consulta si casele de pariuri ce au dezvoltat o aplicatie de mobil, insa si pe cele ce ofera un bonus de inregistrare.

  • Intelbet te ajuta daca ai probleme legate de contul tau la casele de pariuri

Pe pagina recenziei fiecarei case online, vei observa un buton denumit “Adauga o reclamatie”, unde poti posta in cazul in care consideri ca a fost comisa o nedreptate privind contul tau. Asta inseamna, cel mai frecvent, privarea de o suma de bani ca urmare a validarii incorecte a pariului. In redactarea reclamatiei este bine sa specifici in detaliu problema, aici incluzand numele de utilizator sau adresa de mail folosita la acea casa de pariuri. Totodata, un print screen din care sa rezulte problema avuta ar fi ideal. Odata postata, administratorul Intelbet va trimite reclamatia la un reprezentant al respectivei agentii, pentru a cere lamuriri.

  • Prezentarea unui concurs de pronosticuri la care participarea este foarte usoara

Intelbet reprezinta locul perfect daca doresti sa participi la un concurs de pronosticuri fara sa oferi vreo argumentatie. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

 Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Articolul precedentFOTO Elevii de la CN ”Calistrat Hogaș”, mențiune MEN la ”Tinerii dezbat”
Articolul următorDGA: Medicul suspectat de luare de mită a fost reţinut!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.