0:00

Deschiderea sezonului la ștrandul din Piatra Neamț: ”A fost un succes!”, zice Cătălin Goldan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeschis neoficial încă de sâmbătă, 31 mai, Ștrandul Tineretului din Piatra Neamț a primit, în cele trei zile ale week-end-ului prelungit, aproximativ 8.000 de doritori de distracție în aer liber.

Cătălin Goldan, directorul societății Perla Invest, care încă mai administrează ștrandul, a declarat: ”Eu zic că a fost un început foarte bun, atât din punctul de vedere al publicului, cât și din punct de vedere financiar, atât pentru societatea noastră, cât și pentru parteneri. Evident că mai sunt lucruri de făcut, mai spre periferia perimetrului, dar ele se vor rezolva rapid”.

Interesant de remarcat este că, pe 25 mai, ar fi trebuit să aibă loc licitația pentru serviciul de administrare a ștrandului. Deși se vorbea despre tot felul de aranjamente și despre un scenariu, prin care niște băieți deștepți ar fi pus mâna pe ștrand (declarația lui Arsene, șeful de la PSD în conferință de presă: ”Știm că în alte investiții – ștrand, terenul din baza hipică, telegondola, restaurantul de sus – se încearcă darea în concesiune, în folosință sau vânzarea către unii oameni, favorizați de actuala conducere a primăriei. Sunt convins că și instituțiile statului monitorizează aceste lucruri, nu cred că e cazul să le sesizez eu. Eu pot să vă spun că am avut o discuție cu primarul interimar Chitic, înainte să se strice relațiile, și răspunsurile pe care mi le-a dat atunci au fost foarte interesante. Dacă vor fi solicitat de instituțiile statului, le voi oferi aceste răspunsuri ale dlui. Chitic. Nu poți să te joci cu avuția pietrenilor! Această avuție, aceste societăți trebuie păstrate în proprietatea primăriei, trebuie făcute rentabile. Altfel, ne trezim că ștrandul ajunge pe mâna unui investitor privat și pune niște tarife la intrare ca la Monaco! Îi atenționez pe băieții ăștia, de fapt îi îndemn să se uite la televizor. Dacă nu au, din leafa mea de parlamentar, o să le cumpăr unul.”), la licitație nu s-a prezentat nimeni. Acest lucru a influențat și pregătirile pentru noul sezon, cei de la Perla punând frână, crezând că va veni un alt administrator. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDOSARUL TRAFICANŢILOR: DIICOT îi vrea după gratii!
Articolul următorLiceele vocaționale și-au ales elevii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.