0:00

Luni, 12 septembrie, incinta Școlii Gimnaziale „Vasile Mitru” din comuna Tașca a fost plină de elevi, părinți, bunici și profesori veniți să participe la festivitățile deschiderii noului an școlar.

Administrația locală reprezentată prin primarul Daniela Ursache și viceprimarul Vasile Chiciu, alături de conducerea școlii  – directorul Dorina Mucenicu, alături de cadrele didactice – i-au așteptat pe cei mici, cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze. Alături de aceștia, la eveniment au mai participat și reprezentanți ai Poliției și al celor două dispensare din comună.

Un sobor de preoți a oficiat o slujbă religioasă, pentru a binecuvânta noul an școlar, după care cei mici au fost aghezmuiți de către preacucernicii părinți spre a le fi de ajutor la învățătură.

„Vreau ca începutul acestui an școlar să debuteze cu maximă încredere, în corpul profesoral și al conducerii școlii. Astăzi, dacă școala arată așa de bine, asta se datorează Consiliului Local, doamnei primar care au depus eforturi cu bani puțini, dar oameni cu suflet mare. Vreau să vă asigur de toată colaborarea mea, de tot sprijinul școlii, de toată implicarea colegilor mei, a administrației locale, a bisericilor, a dispensarelor, a Poliției”, a spus prof. Dorina Mucenicu directorul școlii.

„Dacă veți întâmpina probleme, orice fel de probleme, în această școală, vă rog să-mi cereți sprijinul și se va găsi rezolvare și liniște la orice problemă. Voi merge, în fiecare clasă, la fiecare copil să mă cunoască personal, ca să nu aibă impresia că primarul este un om de neatins. Nu! Primarul este și ea mamă, vă iubește și vă rog să mă credeți că sunt mamă pentru cei 2.700 de oameni pe care-i reprezint, în următorii 4 ani”, a spus și primarul Daniela Ursache. (C.T. STURZU)

Articolul precedentVIDEO Pompierii au ”spălat” banii la Raiffeisen
Articolul următorGALERIE FOTO Pedalând pentru educaţie prin oraşele Moldovei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.