Un bărbat, care locuiește în blocul B1 de pe Aleea Tiparului, din Piatra Neamț, a fost ”vedeta” dimineții de astăzi, 22 iunie. Pe la ora 10, după ce-au sunat și au bătut în ușa lui, în repetate rânduri, vecinii au chemat pompierii. Pe una din ferestrele apartamentului, situat la etajul IV, ieșea fum. Știindu-l diabetic și consumator – ”Bea un kil de spirt medicinal pe zi”, susțin vecinii -, oamenii au sunat la pompieri.

N-am vrut să-i punem pe drumuri, dar, dacă am văzut că nu deschide, ne-am gândit să nu fie căzut pe undeva și să ardă cu tot cu apartament”, ne-a spus o femeie care locuiește în același bloc. ”El mai are așa, perioade de câte 3-4 zile când nu iese din casă și ne gândim să nu i se fi întâmplat ceva. Ar trebui să facă insulină, dar nu respectă tratamentul și mai cade prin casă. Acum nu voiam să punem lumea pe drumuri, dar nici să stai așa, să vezi că iese fum și să nu faci nimic! Când s-au dus cu berbecul, să-i spargă ușa, a deschis. Au vorbit polițiștii cu el. Lăsase o oală cu carne pe foc”.

Alți vecini, sătui de”surprize”, după cum au declarat, s-au hotărât să înceapă cercetări pe cont propriu, pentru a afla cui ar trebui să se adreseze pentru ca bărbatul ”problemă” să înțeleagă că are niște responsabilități de vreme ce locuiește într-un bloc. Asta, așa, ca să nu se trezească săptămânal cu descarcerarea la ușă. (C.M.)

Articolul precedentPROVOCARE Fii managerul propriului magazin Lidl!
Articolul următorTraseu de via ferrata în Rezervația Naturală Cheile Șugăului-Munticelu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.